Wandelretraite in Cantignergues 20- 27 september 2019

De reis
Cantignergues, een klein dorpje, waar de tijd heeft stilgestaan. Je verblijft in de huisjes van Tamarisk. Vanuit de huisjes heb je een prachtig uitzicht over het dal. Bij het dorpje is een eenvoudig kapelletje. Er is beperkt internet en wifi, een ideale plek dus om je terug te trekken uit de drukte van alledag. Om samen met anderen stil te worden, je te laten inspireren door de Bijbel tijdens de ochtend- en avondgebeden, door gesprekken naar aanleiding van een goed boek of een mooie ontmoeting met mede-reisgenoten. De omgeving van de Minervois in de Languedoc, het gebied van de Cataren vraagt om te wandelen in het prachtige landschap. Je ziet de mooie natuur met prachtige rotswanden uitgesleten door de Cesse, oude stadjes met veel historie en levendige marktjes. We zijn er tijdens de wijnoogst en hopen op zon.
We vliegen op Toulouse. Daar huren we auto’s. We kunnen daarmee ook de omgeving verkennen. Zo zullen we zeker een bezoek brengen aan Minerve en Carcassonne. We zorgen met elkaar voor de maaltijden.

Kosten
Prijs, exclusief de vlucht van Amsterdam naar Toulouse v.v. : € 525,00.
Extra kosten voor een éénpersoonskamer €40,00.
Bij de beheerder zijn lakenpakketten € 10,00 p.p. en handdoekenpakketten € 5,00 p.p. te huur.
Het inschrijfgeld voor de reis is € 100,00. Hiermee maak je je aanmelding definitief.
Je kunt dit bedrag overmaken naar: NL77 INGB 0006 6735 92 t.n.v. St. De Pelgrimstocht o.v.v. inschrijving Cantignergues september 2019.
Reis gaat alleen door bij voldoende deelname. Dit wordt eind juni besloten. Je moet zelf een annulerings- en/ of reisverzekering afsluiten.

Aanmelden
Via dit adres opgeven: info@pelgrimstocht.org, je krijgt dan een aanmeldformulier toegestuurd. Meer informatie: neem contact op met Jaco Boven via mail of bel: 06-50464766.

Hoop je te kunnen begroeten,
Jaco Boven