Sympathiek?

Beste Pelgrims

In de onlangs verstuurde mail van de Pelgrimstocht stond een fout. Het e-mailadres van De Pelgrimstocht is: info@pelgrimstocht.org. Dus niet depelgrimstocht.

Over de financiën van De Pelgrimstocht is niet veel te zeggen, behalve dat we behoefte hebben aan meer mensen die maandelijks een bescheiden bedrag geven. Het afgelopen jaar hebben we een mooi boekje laten drukken. De kosten van ontwerp, druk en het versturen ervan leverde ons een fikse rekening op.

Mijn vraag is: wil je helpen en ons ‘o zo belangrijke werk’  ondersteunen? Liefst op basis van regelmaat. Maar misschien kan ik je enthousiast maken een eenmalige gift over te maken? Deze cadeautjes maand leent zich hier uitstekend voor.

Stichting De Pelgrimstocht
NL77 INGB 0006 6735 92

Donker en licht

Deze maand wordt het steeds vroeger donker. In de kerk steken we wekelijks een adventskaars aan. Iedere week een. Op weg naar kerst wordt het zo steeds lichter. Een prachtig symbool als het gaat om de nabijheid van onze God. Het wordt steeds donkerder en toch ook steeds lichter. Vanwege Jezus. die ons in dat duister nabij wil zijn. Ik kan en wil niet meer zonder. Jij?

Hartelijke groet,

Victor van Heusden
Stichting De Pelgrimstocht

  in vertrouwen onderweg…