Over Pelgrimcoaches en wandelen in Ierland

Beste Pelgrims,

Het boekje ‘De Pelgrimstocht’ vindt gretig aftrek. Het beschrijft de weg van de Pelgrim, de betekenis van de Pelgrimcoach en de wijze waarop wij daar vorm en inhoud aan geven. We hebben al heel wat (gratis) exemplaren verstuurd. Als je het nog niet hebt ontvangen, vraag het dan aan: info@depelgrimstocht.org

“Een Pelgrimscoach is geen theoloog, geen dominee en ook geen therapeut. Wel een gelovig mens die de ander met al zijn/haar levenservaring terzijde kan staan. Steeds nieuwsgierig naar jouw verhaal….”

Ierland Wandelvakantie
Ierland – wandelretraite – 22-29 mei 2018
totaal aantal deelnemers: 12
We  gaan voor de tweede keer met de Pelgrimstocht op reis. Ballydugan, een klein gehucht, dichtbij Down Patrick in Noord Ierland herbergt kleine luxe cottages die zijn omgebouwd tot luxe vakantiewoningen. We vliegen van Amsterdam naar Dublin en huren daar de auto’s en rijden naar Ballydugan, dichtbij Down Patrick. We bevinden ons dan dichtbij de plaats waar St. Patrick zijn sporen heeft nagelaten, en bespreken een mooi boek van David Adams over de Keltische Spiritualiteit, een prachtige aanvulling op onze, meer westers afgestemde geloofswortels. We wandelen, eten, hebben plezier met elkaar en bidden in het kapelletje.
Ierland is prachtig , zeker in het voorjaar. Schrijf je in !
Dinsdag (de dag na Pinksteren) –  22 tot 29 mei
Begeleiding : Victor van Heusden en Jeanette Nootenboom
Prijs : € 475,00
hartelijke groet,
Victor van Heusden