oud en toch weer nieuw…

Beste Pelgrims,

We kijken terug op een mooi jaar. Voor De Pelgrims die betrokken zijn – individueel of in een groepje van vier – is De Pelgrimstocht een mooie stimulans . Soms  zijn dat vier vrienden, soms twee echtparen, soms mensen die elkaar niet kennen. Maar op het moment dat ze ervoor kiezen het avontuur aan te gaan krijgt het leven een nieuwe verdieping. Allen doen mee omdat ze geloven dat samen meer is dan alleen en dat het delen minstens een dubbel deel oplevert.

We hopen en bidden samen, dat ons nog piepklein initiatief, wegen vindt naar mensen die willen aanhaken. Ik zie erg uit naar de ontmoeting met de nieuwe Pelgrimscoaches. We gaan elkaar voor het eerst ontmoeten op 22 januari. Gelukkig gaat mijn gezondheid goed vooruit. de wond is bijna dicht en dan wacht een flinke bestralingsperiode. Soms ontmoet ik de goedheid van God in mensen en die van mensen vind ik terug in de mentaliteit, de Geest van Jezus.

Lieve vrienden stuurde mij een muziekstuk. Van een kennisje die liever anoniem wil blijven. Oude wonden die weigeren te gaan etteren maar strijden om genezing. Niet gek voor een meisje van 19. Het heet ‘Paris’.

Moge de Heer je zegenen, nu en in 2016

In verbondenheid,
Victor van Heusden

https://soundcloud.com/user-418303880/pavement-of-paris?utm_source=soundcloud&utm_campaign=share&utm_medium=email