Ontmoetingsdag 11 mei 2019 in Hilversum

Van harte willen wij je uitnodigen voor de ontmoetingsdag van De Pelgrimstocht op 11 mei in Hilversum. De ontmoetingsdag geeft de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. ’s-Ochtends zal de focus in het programma liggen op de rol van Pelgrimscoach. In de middag staan de groepjes van vier in de picture.

Met de inhoud hopen we aan te sluiten bij de wensen van Pelgrimscoaches en deelnemers aan de groepjes van vier. Tussen de middag is er een lunch. Je kunt ook alleen de ochtend of alleen de middag meedoen. We zouden het wel fijn vinden als je de lunch in elk geval meemaakt. Ben je geen pelgrimscoach of zit je niet bij een groepje van vier: ook dan ben je van harte welkom.

De dag begint om 10.00u en eindigt om +/- 15.00u. De lunch is van 12.00u tot 13.00u. Het definitieve programma en verdere informatie volgt.

Kosten: €15,-
Je kunt je aanmelden via de website: info@pelgrimstocht.org
Vermeld bij de aanmelding je naam, telefoonnummer, rol bij De Pelgrimstocht, hele dag of dagdeel (ochtend of middag), wel/ niet lunchen en evt. wensen m.b.t. de maaltijd (allergieën, vegetarisch…) *

Tot dan,
Martien en Jaco

*We proberen met wensen rekening te houden, maar zijn geen professionals. Evt. nemen we contact met je op.