Nieuwe groep gestart

Nieuwe intervisiegroep

Deze maand is een derde groep gestart van De Pelgrimstocht. Twee mannen en twee vrouwen die vier keer per jaar bij elkaar komen in de regio Dordrecht. Binnenkort zal ik een kort interview afnemen bij mensen die al 8 jaar samenkomen.

Rapiariumboekje

Op de website vind je de betekenis van dit unieke boekje. Ieder die bij De Pelgrimstocht met geestelijke begeleiding gaat beginnen krijgt dit unieke boekje. Het is bedoeld om je eigen ervaringen te vereeuwigen en er uit te putten als je met elkaar in gesprek bent. Er komt een inleiding in, plus een flink aantal gebeden, bedoeld om elkaar na een persoonlijk of pelgrimsgroepsgesprek aan onze God op te dragen.

Gebeden

Weer eens een weekje in Frankrijk om een retraite te begeleiden. Amarant heeft in het kleine dorp Cantignergues, in de Languedoc, een tiental prachtige, echt Franse huizen. Het ligt midden in de wijnstreek van La liviniere. Wandelingen maken is een prachtige bezigheid, evenals een boek lezen in de (nu al) warme zon, de morgen- en avondgebeden het (wijn)keldertje. en dan alle tijd hebben voor de maaltijd, een goed gesprek of een film. Amarant zelf adverteert met  de tekst : ‘Leven met God in Frankrijk’ met een knipoog naar het ‘leven als’…. Vanaf 28 september gaan we weer een week. in het laten seizoen als het toch nog lekker is en de laatste druiven worden geoogst… Geef je op, stuur me een mail.