Ga met De Pelgrimstocht op ontdekkingsreis naar Cantignergues.

20- 27 september 2019.
Herhaalde, gewijzigde uitnodiging.

Wat hetzelfde blijft is de reis.De reis gaat naar Cantignergues, een klein dorpje in het zuiden van Frankrijk, waar de tijd heeft stilgestaan. Je verblijft in huisjes van Tamarisk. Vanuit de huisjes heb je een prachtig uitzicht over het dal. Bij het dorpje is een eenvoudig kapelletje. Er is beperkt internet en wifi, een ideale plek dus om je terug te trekken uit de drukte van alledag. Het geeft de ruimte om samen met anderen stil te worden, je te laten inspireren door de Bijbel tijdens de ochtend- en/ of avondgebeden, door gesprekken naar aanleiding van een goed boek of een mooie ontmoeting met mede-reisgenoten. De omgeving van de Minervois in de Languedoc, het gebied van de Cataren vraagt om te wandelen in het prachtige landschap. Je ziet de mooie natuur met prachtige rotswanden uitgesleten door de Cesse, oude stadjes met veel historie en levendige marktjes. We zijn er tijdens de wijnoogst en hopen op zon.

We vliegen op Toulouse. Daar huren we auto’s. We kunnen daarmee ook de omgeving verkennen. Mooie plaatsen in de omgeving zijn Minerve en Carcassonne. 
We zorgen met elkaar voor de maaltijden. 


Wat nieuw is: het programma ligt niet vast.Samen zoeken we naar hoe we het beste een reis met De Pelgrimstocht vorm kunnen geven. Als pelgrim ben je onderweg. Je leven verandert. Hoe is dat in je relatie met God, wie is God voor jou? Op welke wijze krijgt God een plaats in jouw leven. Welke rol kan een andere pelgrim daarin hebben. Gesprekken, maar ook door andere werkvormen, zullen we ontdekken en ervaren hoe God aan het werk is in het leven van een pelgrim. 

Kosten 
Prijs, exclusief de vlucht van Amsterdam naar Toulouse v.v.: € 525,00.
Extra kosten voor een éénpersoonskamer: €40,00. 
Er zijn lakenpakketten en handdoekenpakketten te huur, resp. € 10,00 p.p. en € 5,00 p.p..
Het inschrijfgeld voor de reis is € 100,00. Hiermee maak je je aanmelding definitief.
Je kunt dit bedrag overmaken naar: 
            NL77 INGB 0006 6735 92
            t.n.v. St. De Pelgrimstocht
            o.v.v. inschrijving Cantignergues september 2019

De reis gaat alleen door bij voldoende deelname. Aanmelden kan tot 7 september. Je moet zelf een annulerings- en/ of reisverzekering afsluiten.

Aanmelden en meer informatie
Via dit adres opgeven: info@pelgrimstocht.orgof  jacoboven199@gmail.com,
je krijgt dan een aanmeldformulier toegestuurd.

Meer weten: neem contact op met Jaco Boven via een van de bovengenoemde e-mailadressen of bel: 0650464766.

Hoop je te kunnen begroeten, Jaco Boven 

De Pelgrimstocht: in vertrouwen onderweg…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *