Er gebeurt van alles bij De Pelgrimstocht…

Beste Pelgrims,

Brochure: Het duurde even, maar er is een heel mooie brochure gedrukt van De Pelgrimstocht. duidelijke teksten en prachtig drukwerk. Je kunt hem hier digitaal lezen, maar we sturen er ook graag een aantal toe als je er bijvoorbeeld over denkt een groepje te starten met vrienden of overdenkt om zelf aan een een-op-een begeleiding te beginnen. stuur dan een mail naar : info@depelgrimstocht.org

brochure_de pelgrimstocht_lores

Facebook. We zitten sinds kort op Facebook. Eens per veertien dagen zetten we er mooie (pelgrims)teksten op. We heten : De Pelgrimstocht Stichting. Als je nog geen vriend van ons bent op FB, meld je dan aan en stuur ons een vriendschapsverzoek.

Retraite in Cantignergues, zuid Frankrijk : Onder leiding van medewerkers van De Pelgrimstocht organiseren we al vele jaren retraites in Zuid Frankrijk. Dit najaar twee stuks. Op het WORD-documentje als je interesse hebt. Het lijkt me trouwens erg leuk om jou daar te ontmoeten.

info Cantignergues retraiteweken najaar 2016

Tekst voor onderweg : Van Janet kreeg ik de volgende mooie woorden mee. ik geef ze ook aan jullie door:

‘Jezus kijkt je aan en zegt; misschien snap je niets van loslaten, maar hopelijk hoor je iets van Mijn onverwoestbare liefde voor jou. Wil je Mij volgen? Ik neem je mee op de weg van liefde, overgave en vertrouwen. Het kost je veel, maar uiteindelijk win je alles ‘.

Tot zover, tot ziens,

Victor