Bericht van Martien

Beste mensen

Hopelijk zijn jullie allemaal gezond en dealen jullie een beetje met de Coronacrisis. Met mij gaat het tot nog toe goed, zij het dat veel min of meer voorlopig stil ligt.

Deze Corona-periode heeft bij mij ook tot een heroverweging geleid wat betreft mijn betrokkenheid als vrijwilliger bij De Pelgrimstocht.
Vanaf januari dit jaar heeft mijn initiatief om in Waddinxveen een Christelijke Meditatiegroep op te starten een grote vlucht genomen: 25 à 30 mensen doen mee met de tweewekelijkse meditatieavonden. Dat is fijn, maar het vraagt veel van mijn (vrijwilligers-)tijd, ook in deze coronatijd. Voor zover ik nu kan overzien, hoewel ik dat natuurlijk niet zeker weet, lijkt er nog veel meer belangstelling te zijn, ook in de andere kerken, in en rond Waddinxveen/Gouda. Ik heb ervoor gekozen daar ruimte voor te maken in mijn vrijwilligerstijd en dat prioriteit en een kans te geven.

Daarom zal ik mijn vrijwilligerswerk bij De Pelgrimstocht stopzetten – per 1 juli.
Jaco gaat verder en zal taken overnemen en wil graag met anderen activiteiten gaan organiseren.

Ik bedank jullie allen! Gods zegen op jullie weg.

Vriendelijk groet van Martien

  3 comments for “Bericht van Martien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *