Aanpassingen in de reis naar Cantignergues van 18-25 september

Cantignergues

Eerder nodigden we je al uit om deel te nemen aan de reis naar Cantignergues. Hieronder opnieuw een uitnodiging, maar nu met aanpassingen i.v.m. de Corona-maatregels

Minerve

De reis
Reis met De Pelgrimstocht naar Cantignergues, een klein dorpje in het zuiden van Frankrijk, waar de tijd heeft stilgestaan. Je verblijft in huisjes van Tamarisk. In de huisjes zijn meerdere éénpersoonskamers. Vanuit de huisjes heb je een prachtig uitzicht over het dal. Bij het dorpje is een eenvoudig kapelletje. Er is beperkt internet en wifi, een ideale plek dus om je terug te trekken uit de drukte van alledag. Het geeft de ruimte om samen met anderen stil te worden, je te laten inspireren door de Bijbel tijdens de ochtend- en/ of avondgebeden, door gesprekken naar aanleiding van levensvragen en door mooie ontmoetingen met mede-reisgenoten. De omgeving van de Minervois in de Languedoc, het gebied van de Cataren, vraagt om te wandelen. Het is een prachtig landschap,  mooie natuur met indrukwekkende rotswanden, uitgesleten door de Cesse. Daarbij oude stadjes met veel historie en levendige marktjes. Mooie plaatsen in de omgeving zijn Minerve en Carcassonne. We zijn er tijdens de wijnoogst en hopen op zon.

Eigen vervoer
Zoals het er nu uitziet, vragen we je om zelf naar Cantignergues te reizen. Als er vanuit de regelgeving omtrent Corona meer mogelijk is, hebben we hierover contact.  
We zorgen met elkaar voor de maaltijden.

Rieux-Minervois

Het programma ligt niet vast.
Als pelgrim ben je onderweg. Je leven verandert. Hoe is dat in je relatie met God, wie is God voor jou? Op welke wijze krijgt God een plaats in jouw leven. Welke rol kan een andere pelgrim daarin hebben. Samen proberen te ontdekken hoe je  reis als pelgrim door het leven vorm kan krijgen. Door gesprekken, maar ook door andere werkvormen, zullen we ontdekken en ervaren hoe God aan het werk is in het leven van een pelgrim.

Kosten 
Prijs, exclusief de reis: € 550,00.
Extra kosten voor een éénpersoonskamer  €40,00.
Er zijn lakenpakketten en handdoekenpakketten te huur, resp. € 10,00 p.p. en € 5,00 p.p..
Je hoeft geen inschrijfgeld voor de reis te betalen, wij willen wel graag weten of je de intentie hebt om mee te gaan.

Let op! De reis gaat alleen door bij voldoende deelnemers en als Frankrijk het goed vindt dat wij komen.
Aanmelden kan tot 1 september. Je moet zelf een reisverzekering afsluiten.

Aanmelden en meer informatie
Opgeven: info@pelgrimstocht.org  Je krijgt dan een aanmeldformulier  toegestuurd.

Meer weten: neem contact op met Jaco Boven via bovengenoemd e-mailadres of bel: 0650464766.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *