Beste Pelgrims,

De laatste maanden ben ik druk bezig geweest met het schrijven van het boekje over De Pelgrimstocht. Het is een heel avontuur geworden. Schrijven is schrappen is een gezegde. Maar vooral ook de lijn, structuur vasthouden. Je kunt je wel voorstellen dat een tekst of voorval bij het schrijven weer een ander thema oproept. Maar dat thema heb je al behandeld of je moet er later nog iets over gaan schrijven. Zo raak je al snel op een zijpad, weg van de hoofdweg. Verschillende Pelgrimscoaches hebben hun bijdrage geleverd en dat maakt dat het een klein, veelkleurig en handzaam boekje zal worden. Een formaat tussen brochure en boekje. We willen het gratis toesturen aan ieder die geïnteresseerd is.

Stuur je adres naar: info@pelgrimstocht.org en we sturen het boekje met plezier naar je toe. 

We hopen dat het boekje duidelijkheid brengt over het oude begrip Pelgrim én dat er meer mensen geïnteresseerd zullen raken om betrokken te worden  bij De Pelgrimstocht Als Pelgrim of als Pelgrimscoach.

Ierland: De Pelgrimstocht organiseert dit jaar van 18-25 mei een prachtige wandel vakantie in Noord Ierland. We wandelen in de voetstappen van St. Patrick. Ierland is in het voorjaar adembenemend mooi. We gaan met een kleine groep (7-10 personen) en slapen in luxe cottages. Er zijn nog een paar plaatsen. Voor meer informatie:

info@pelgrimstocht.org of 06 16029048

Droom de hemel open,
zing tegen het beter weten in,zing en droom van de mens die jij worden mag.
Gezegend de hand die goed doet.
Gezegend de mond die geluk wenst,
Gezegend de voet op de weg naar recht en vrede.

(M.Doesburg – uit: Een jaar de tijd, Baarn 1997)

Hartelijke groet,

Victor van Heusden

(Stichting De Pelgrimstocht)